[GMS] Past Patch Extenstions/Early Endings

I took a look back at how many updates didn’t end on time, and if they ended early or late.

Extended updates are in red. Updates that ended early are in green. Updates that ended on schedule aren’t colored.

Out of the last 27 major patches
On Schedule: 4
Ended Early: 10 (6 of which were in a series of 7 patches from V71 to V77)
Ended Late: 13 (including the last 8 patches, with the exception of Jubilation)

V1.00 August 11, 2011 (Chaos: Age of Triumph): 10 + 0.63 = 10 hours and 38 minutes
V.99
June 28, 2011 (Chaos): 8 + 2 + 3 = 13 hours
V.98 May 25, 2011 (Cake Vs. Pie): 5 + 2 + 1.83 = 8 hours and 50 minutes
V.97 April 26, 2011 (Jubilation): 5 hours
V.96 March 9, 2011 (Aftershock): 7 + 1 + 1 + 1 = 10 hours
V.95 January 18, 2011 (Birth of the Mechanic): 9.5 + 0.5 = 10 hours
V.94 December 20, 2010 (Rise of the Resistance): 10 + 2 + ? = >12 hours
V.93 December 7, 2010 (Big Bang): 11 + 1 + 2 + 1 = 15 hours
V.90 September 29, 2010 (The Fall Effect): 12 – 1.58 = 10 hours and 25 minutes
V.89 August 19, 2010 (The Visitors): 8 + 2 = 10 hours
V.88 July 21, 2010 (Rise of the Dual Blades): 13.5 – ? = <13.5 hours
V.86 June 16, 2010 (Return of the Explorers): 6.5 hours
V.85 May 5, 2010 (5th Anniversary): 13 hours
V.84 March 31, 2010 (Evan): 6 hours
V.83 February 22, 2010 (Year of the Tiger): 10 hours – 3.67 = 6 hours and 20 minutes
V.82 February 10, 2010 (Login from website): 4 + 2 + 1 + 2 + 0.67 = 9 hours and 40 minutes
V.81 January 20, 2010 (Winter Wonder): 8 – 0.17 = 7 hours and 50 minutes
V.80 December 10, 2009 (Aran): 9 + 3 + 1 + 1 + 4.08 = 18 hours and 5 minutes
V.79 November 11, 2009 (A November To Remember): 5.5 + 0.33 = 5 hours and 50 minutes
V.77 October 22, 2009 (Halloween Maple Style): 7 – 1.25 = 5 hours and 45 minutes
V.76 September 23, 2009 (Spirit Week): 7 – 1 = 6 hours
V.75 August 26, 2009 (Back To School): 9 – 0.42 = 8 hours and 35 minutes
V.74 August 13, 2009 (Major Bug Fixes): 6.5 – 0.5 = 6 hours
V.73 July 30, 2009 (Cygnus Summer Knights): 8 + 0.75 = 8 hours and 45 minutes
V.72 June 24, 2009 (Summer Warm Up): 8.5 – 1 = 7.5 hours
V.71 June 16, 2009 (Bug Fixes): 6 – 1 = 5 hours
V.70 May 7, 2009 (4th Anniversary): 6.5 + 2.5 + 1.07 = 10 hours and 4 minutes

This will be updated with each patch and older updates will be added soon.

Advertisements

Posted on July 20, 2011, in Global MapleStory, Nexon America and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Hmm, will be nice to see how my list measures up with this & the Basil guide. I’m already seeing a few things I need to edit in. http://goo.gl/S4ny1

    • Hey :). It’s cool that your list goes all the way back. I’ll never forget that Ariant patch.
      v0.56 2008.06.21 {13h + 12h40m = 25h40m}
      Quite hilarious.

  2. msupdate :
    Hey . It’s cool that your list goes all the way back. I’ll never forget that Ariant patch.
    v0.56 2008.06.21 {13h + 12h40m = 25h40m}
    Quite hilarious.

    WHAAAAAAT, I think I remember ariant coming, but I must have not notice the patch times back then .. wtf 24 hrs .. !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: